2015. okt 19.

People plan and God laughs

írta: Jadiska
People plan and God laughs

A zsiráfot azt nem adom

Na végre van pár jó hír, illetve történés...

Voltunk a vagyongazdálkodási irodában. Elmentünk oda, hogy megtudjuk megvehetjük e majd a jövőben a kiszemelt telek melletti önkormányzati telkeket... és ha igen azok mennyit érhetnek majd?

Persze mindenki arra volt kíváncsi mi is lesz ez valójában? Ezt megértem, hiszen fontos érteni a dolgokat.... De elhangzottak olyan mondatok, hogy "ugye nem lesz zsiráf meg elefánt, meg ilyesmi?"   Nem, sajnos nem lesz, de ha lenne az miért baj?

funny-giraffe-89.jpg

"Ugye nem lesz büdös?" Namármost van egy rókánk, elvileg a nat geo top10-es "legbüdösebb állatok listáján" az első lett... párás napokon legalább 4 méteres körzetben érezni a róka szagot a ketrec körül... De azért egy 1500 négyzetméteres telken ez nem lehet akkora probléma, ahogyan a Fővárosi állatkertben sem az.. Most mi a jó válasz ha hazudok hogy nincs szaguk az állatoknak, vagy ha bevallom, hogy van, de szerintem nem fogja senki érezni?

Viszont egyet le kell szögezni, talán ez mind mind azért merült fel mert segíteni szerettek volna, ők ott dolgoznak az Önkormányzatnál napi szinten találkoznak panaszokkal, sokkal életszerübb nekik az, hogy kik panaszkodnak a szagok miatt, ki az aki majd felháborodik mert hangosak a papgájok...vagy túl magas a zsiráf?!

Szóval sokszor sokszor el szeretném mondani, nem azért mert arra számítok, hogy bárki is olvassa a blogomat, hanem az igazság kedvéért. Mindenki az önkormányzatnál borzasztóan segítőkész mióta csak oda járunk!

Na mi a jó hír? A látványterv tadadadaaa! :-) Elkészült Petrik Attila segítségével aki még Joci régi munkatársa volt. Nagyon rendesen lelkiismeretesen és ránk illetve az ötleteinkre odafigyelve készítette el ezt a csodálatos látványtervet :-) Borzasztóan örülök neki!

Közben a tanrekek ébredeznek, a Joci meg ellátogat ma egy iskolába Szentenrdrén, és megmutatja az elsősöknek a szelídebb állataink egy kis részét :-)

Bejegyzésem végére stilszerüen csak annyit írok, hogy éljenek a zsiráfok..

vagy

zsiráf veletek :-)

12168778_1639436743010348_619460784_o.jpg

 

Szólj hozzá

zsiráf Önkormányzat Látványterv