2015. okt 29.

Feleség hajsza

írta: Jadiska
Feleség hajsza

Agglegény lombleguánok és álmos tanrekek

Gondoltam csinálok egy gyors bejegyzést mi történik mostanában. A legújabb fejlemények szerint a városrendezés lassan folyik.... most úgy állunk, hogy ha minden jól megy, akkor 2016 őszén kerül pont az ügyünk végére. Így az álmomban legkésőbb 2017-ben tervezett nyitás éppen tartható lesz/lenne...

Vannak hírek állatos fronton is: a tanrek lányok felébredtek. A hím, Hannibál egész nap alszik, és jelét sem mutatja az ébredésnek, kezdek aggódni. A lányokra különféle színű nyakörveket próbáltam felszerelni. Ez cirka két és fél órámba telt, majd este az összes leszedte magáról. Persze Joci az egészet előre megjósolta... és azt mondta nem érti miért eröltettem ezt, egy olyan állaton, aminek nincs is nyaka :-)

12177934_441374762721043_842403872_n.jpg

A lombleguánok (Corytophanes cristatus) feleség keresése egy év után kezd révbe érni. Felraktam egy hírdetést, a terraristik.com-ra (aki nem ismerné, annak elárulom ez egy nemzetközi állatokat és felszereléseket hirdető weblap) Szóval felraktam oda egy hírdetést, hogy a két hímből egyet nőstényre cserélnék. És cirka egy év után kaptam egy e-mailt egy franciaországban lakó fickótól, hogy ő úgy gondolja neki nőstényei vannak, küldjek képet a hímjeimről. NA most itt tartunk....Izgalmas lenne ha sikerülne. Nem is tudom, hogy ezt a fajt valaha szaporították e európába... A képen a feleség jelöltek láthatóak :-)

 

Szólj hozzá

Állatkert Városrendezés Tanrek Lombleguán